Mijn naam is Vincent Praag. Ik studeer aan Hogeschool TIO Eindhoven, commercieel business management. Ik vind het geweldig om bezig te zijn met verkopen en het in contact staan met klanten op deze manier. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig geweest met het in- en verkopen van allerlei producten en probeer mij hierin zo goed mogelijk te ontwikkelen. Vandaar dat ik nu met de inkoop en verkoop van oldtimer onderdelen ben gestart.


Ik ben aan deze collectie gekomen door een overtollige voorraad oldtimer onderdelen van verschillende bedrijven over te nemen. Ik heb ondertussen een flink aanbod weten te verzamelen en wil hiermee mijn eigen oldtimer onderdelen handel door zetten. Zo bied ik u graag allerlei onderdelen van merken als MG, Austin Healey, Jaguar, Volvo, Volkswagen, Porsche en BMW en nog veel meer aan. Voor elk merk oldtimer heb ik wel gebruikte onderdelen liggen.

Ziet u op de website de onderdelen die u zoekt er niet bij staan?

Bel, sms of whatsapp dan gerust naar: 0628676738 of mail naar vinclassiccarparts@gmail.com.

Ik kan u de onderdelen toesturen of u kunt ze ALLEEN op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur ophalen.

in verband met mijn studie namelijk ben ik alleen op zaterdagen tussen 09:00 en 12:00 op afspraak bereikbaar dan sta ik graag voor u klaar. Alle overige dagen kunt u e-mailen of whatsappen.